Редактор: e-mail: Кадър и видео Фейсбук/Нова ТвНиколай Хаджигенов и Маноил Манев от

...
Редактор: e-mail: Кадър и видео Фейсбук/Нова ТвНиколай Хаджигенов и Маноил Манев от
Коментари Харесай

Хаджигенов към Манев от ГЕРБ: Излез, да се разберем отвън

Редактор: 

e-mail: 

Кадър и видео Фейсбук/Нова Тв

Николай Хаджигенов и Маноил Манев от ГЕРБ за малко не стигнаха до пердах през вчерашния ден в Народното събрание, а през днешния ден продължиха задочния си спор от трибуната на Народното събрание.

Това се случи, откакто Хаджигенов излезе на парламентарната естрада за изказване по отношение на гласуването на промени в Закона за на НСО.

Порочните дейности не провокират правни последствия. Простичко. 20 секунди гласоподаване, няма гласоподаване. Оттук нататък приключихме, съвещанието трябваше да бъде завършено още тогава. Тоест, всичките тези дейности са опорочени, оттук насетне единственото нещо, което може и би трябвало да създадем при съществуване на отворена..., сподели Хаджигенов, когато Манев насочи имитация към него.

Значи, този диалог, в случай че държите, може да го продължим след това в коридора, не тук, отговори му стремително Хаджигенов.

След това юристът продължи речта си по следния метод: Единственото нещо при незатворена дневна точка в дневния ред, е да продължим. Това е. Всичко останало са волни тълкования, оставям настрани обстоятелството, че тук се опънаха една купчина парламентарни групи, като Матросов на амбразурата, видите ли, ще пазим НСО. В смисъл, някой съществено ли ще убива Бойко Борисов, апелирам ви се.





 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР